Ιππασία

Στα δύσβατα βουνά της Ευρυτανίας το άλογο ήταν πάντα ο αχώριστος σύντροφος και συνοδός των ανθρώπων στις μετακινήσεις τους.Άλογα συνηθισμένα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της περιοχής και στα κακοτράχαλα μονοπάτια της. Η τουριστική ιππασία είναι ένας τρόπος για να φέρει κανείς τον επισκέπτη κοντα στη φύση της Ευρυτανίας και στον τρόπο ζωής των κατοίκων της. Η "μικρή" βόλτα γίνεται μέσα στο πάρκο και είναι κατάλληλη για τους μικρούς μας φίλους.…

Ραπέλ & Αναρρίχηση

Αναρρίχηση και καταρρίχηση (ραπέλ).Ο 10m ύψους μέτρων πύργος του πάρκου είναι κατάλληλος για την πρώτη επαφή με την αναρρίχηση, την χρήση σχοινιών και ορειβατικού εξοπλισμού.Εδώ θα μάθετε και τα μυστικά της καταρρίχησης ή ραπέλ.

Εναέριο Πέρασμα

Μια φανταστική εμπειρία απογείωσης για τους μικρούς ταξιδιώτες. Η χαρά για τους μικρούς μπόμπιρες, τα τσιρίγματα ενθουσιασμού των μικρών δεσποινίδων. Η εναέρια παιδική χαρά και για τα μεγάλα παιδιά, που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

canoo_large

Παιδική πίστα κανό

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του SaloonPark, δεν θα μπορούσε να λείψει η παιδική πισίνα Κανού. Οι μικροί μας φίλοι, θα περάσουν αξέχαστες στιγμές με το στοιχείο του νερού, σε ένα φυσικό περιβάλλον περιτριγυρισμένο από βουνά και ποτάμια, το επόμενο βήμα της επαφής με την φύση.