Χειμερινό ωράριο: 9:00 – 17:00

Μιας και δεν μπορεί να υπάρξει Saloon χωρίς βόλτα με άλογα, οι συνοδοί μας έχουν φροντίσει μικροί και μεγάλοι, να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Πιο συγκεκριμένα το πάρκο μας παρέχει 2 διαδρομές ανάλογα με την ηλικία του αναβάτη.

Για ηλικίες από 6 χρονών και άνω:

Η διαδρομή 12 λεπτών. Κατά την οποία ο συνοδός κρατάει το άλογο, όσο ο αναβάτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει, με ασφάλεια την διαδρομή, στην οποία διασχίζει όλο το πάρκο μας και περνάει δύο φορές το ποταμάκι που βρίσκεται εκεί. Για την συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν χρειάζεται ραντεβού καθώς υπάρχει σειρά προτεραιότητας από την στιγμή που θα πάρετε εισιτήριο από το πάρκο μας. Το κόστος είναι 11 ευρώ.

Για ηλικίες από 18 χρονών και άνω:

Η διαδρομή που διαρκεί 1 ώρα. Στην συγκεκριμένη βόλτα αναβάτες και συνοδός καβαλάνε τα άλογα τους και βγαίνουν εκτός του πάρκου για μια μοναδική εμπειρία. Σε μια διαδρομή στους πρόποδες του βουνού Κόνισκος, όπου θα διασχίσετε τον Καρπενησιώτη ποταμό και θα περάσετε κάτω από το πανέμορφο τοξωτό γεφύρι των Γοριανάδων θα συναντήσετε εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και μοναδικά τοπία. Εννοείται θα έχετε τη ευκαιρία για πολλές φωτογραφίες αλλά και τη αίσθηση ενός πραγματικού cowboy για μια ολόκληρη ώρα. Να σημειωθεί πως καμία προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη καθώς ο συνοδός μας, θα σας καθοδηγήσει πλήρως με τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και τα άλογα μας είναι απόλυτα εξοικειωμένα με αρχάριους αναβάτες. Για την βόλτα αυτή καλέστε μας στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο σάιτ, για να κλείσετε ραντεβού (3-4 μέρες) πριν την ημέρα που σας ενδιαφέρει, το κόστος είναι στα 35 ευρώ το άτομο

Περισσότερες Δραστηριότητες